Quote:
Originally Posted by Arthur
 opet boki u epizodi lamentiranja nad sudbinom  kako ti ne dosadi majke ti?
nego, ovi snimači, probao sam ih, uglavnom rade do jaja. toliko su mi se dojmili da imam želju da kupim jedan da bi bendovima sa kojima radim koncerte, dokumentovao šta su sve zajebali u svom performansu, pošto uglavnom subjektivno doživljavaju kritiku bez argumentacije. Ako su dobro postavljeni, zdravorazumski, realno prenose utisak koji se u publici desio. Nije za studijske ni bilo koje ozbiljnije namene, ali kao dobar svedok zvučne slike sa lica mesta, skroz je ok. Evo vam ga na YT kanal "videokod" od Zeca, on sa tim kurtonom od h2n upada na skoro svaki koncert u BG i snima prilično realne snimke (često mi šalje da čujem koncerte koje sam ja radio).
|
Potpisujem ovo izreceno. Imam Zoom H4N (moj poslodavac ga ima ali stoji kod mene

) i to zvuci daaaleko bolje nego zvuk sa kamere. Plus on ima Xlr/Trs ulaze sto znaci da mozes da upodes i 2 mikrofona i mozes simultano da snimas 4 kanala

Dakle, snimas sa ovim njegovim ugradjenim plus jos 2 koja ubodes, i dobijes 4 mono snimka, 2 su "ambientalni" a 2 mogu da budu close-up sa ti dodatnim. Da ne spominjem sta sam sve snimio sa snimachem i da to zvuci pristojno, a sam snimac nije skup.. to ti je moj predlog, lap top ti ovde samo stvara dodatne komplikacije, plus nikad nisi nacisto da li ce raditi drajveri (jer to ume iz nebuloze da zeza bas kad ti to ne treba u zivotu). A o ceni da ne pricamo, lap top plus karta kosta ko 3 Zoom snimacha