View Single Post
Old 18-01-2013, 12:14 PM   #14
alek019
Senior Member

Default Re: Binary options...

Pozdrav,

Na ?alost nije isti tretman kada ste novi sa binarnim opcijama i kada već sa njima imate neka iskustva. Moj savet za početak je da odredite sumu koju mo?ete (i koju ćete najverovatnije) izgubiti, da prihvatite bonus i igrate. Nemojte u početku očekivati zaradu, budite spremni ovaj novac izgubiti i gledajte na taj period kao na fazu učenja i prilagodjavanja. Postarajte se da ?to du?e taj period potraje da bi ste ?to vi?e iskustva stekli ali ponavljam, budite spremni taj novac izgubiti jer će se to neminovno desiti čak i ako budete imali ono ?to na? narod zove početničkom srećom, čak da i sa va?ih $100 stgnete na $1000 i to će se brzo istopiti. Kod početnika je ovo gotovo pravilo bez izuzetka. Ako vam neko tvrdi drugačije, slagaće vas. Bilo ko ko ?eli zaradjivati novce na ovaj način u početku ga je gubio. Neko to ?eli priznati a neko ne ali ovo je istina. Po mojoij proceni bar koliko ja poznajem ove opcije i neko dru?tvance koje ima veze sa binarnim opcijama svi su počeli dobijati novac tek posle slupanih $1000 do $2000. Tek je tada ova priča postala izvor neke zarade, u nekim slučajevima i veoma velike zarade ali ne poznajem nikog ama ba? nikog ko je kao početnik stavio $100 i od njih napravio brdo para. To je teorijski moguće ali u praksi...

?to se uplate depozita tiče kod većine sajtova na?e kartice funkcioni?u direktno i nećete imati sa time problem. Kada uplatite depozit i ako prihvatite bonus ne igrajte odmah, sačekajte da vam bonus stigne da ga vidite u svom bilansu pa tek onda nastavite.

Ja ne koristim traderush jer mi se ba? lično ne dopadaju njihove igre, vi?e mi odgovrajau recimo 24options.com ili zoneoptions.com. Posetite te sajtove pa ćete videti razliku u software podr?ci.
Za početak ako se odlučite igrati moj vam je savet da nikako ne koristite opcije 60 sekundi, to je ba? kockanje, lepo izgleda ali tu je sve samo stvar sreće i ako je nemate, brzo pare odu. Privlačno jeste ali pametno nije.

Nemojte zaboraviti da se tokom igranja i odlučivanja ne oslanjate na grafike sa sajtova za binarne opcije, oni su informativni ali daju i malo iskruivljenu sliku stvari i to na kratak period, dr?ite se recimo fxstreet.com ili sličnog da bi vam slika promena bila ?to jasnija. Da ne zaboravim obavezno pročitajte na sajtovima mi?ljenja stručnjaka za taj dan da bi se malo usmerili kako da na ponudjene opcije gledate i ?ta mo?da da čekate.

Ako negde uplatite 250 i uzmete bonus,dakle imate u startu 500 probajte da se dr?ite sledećih principa bar dok ne ovladate ovim malo bolje.

-pojedinačno ulaganje maksimum $25,
-broj ulaganja u jednom vremenskom okviru maksimum 5,
-igrajte raznovrsno nemojte se uhvatiti samo za jednu opciju.
-posmatrajte promene bar 5 minuta pre nego bilo ?ta radite, upoznajte se sa trenutnim kretanjem
- ako za jednu opciju ?elite 2-3 puta za isti vremenski interval investirati, gledajte da prvo ulaganje bude 10 minuta pre isteka a drug nekih 5 minuta pre isteka da bi ste mogli intervenisati u slučaju da vam je prva procena bila pogre?na.
-Ako osetite bilo kakvo kolebanje kod sebe, neodlučnost pre nego odigrate ne?to, odmah odustanite, sklonite se na sat dva od ovih opcija dok vam se emocije ne smire.Njima ovde nema mesta i ako zavladaju vama gre?ke su neminovne,
- čim zaradite $50 ili vi?e dolara igrajući polako, prekidajte za taj dan.Nastavite sutra.
- ako izgubite do 100 prekidajte za taj dan.

Obratite pa?nju na sledeće. Ovo ne treba da vam bude zabava, ovo je način kako da zaradjujete novac. Ovde treba da ste bez emocija, hladne glave i da vam u su?tini bude dosadno, jer ovo je posao i to tako prihvatite.
Ovde nema mesta uzbudjenjima, ushićenju,radosti, ?alosti. Ove emocije lako počnu da vode čeoveka prilikom odlučivanja i to nikako sebi ne smete dozvoliti. Mora da vlada razum 100%. Ako se ne mo?ete kontrolisati, tada binarne opcije nisu za vas.

Svako dobro.

p.s.
Pisao sam ranije kako je bonus opasna stvar i evo na primer, pre mesec dana je jedan moj drugar lupio $5000 kod 24options, dobio bonus 12500 i do sada je u plusu par hiljada ali mu nad glavom visi obrt od $500000 (u startu to bilo $625000), novac mu je vezan, te?ko da će do kraja ove godine isti dostići a tom prilikom veoma malo je verovatno da će mu ne?to od njegovih para ostati. Bonusi kojima se zahteva obrt preko $50000 su veoma veoma riskantni. Do ove cifre su obrti prihvatljivi i relativno laki da se ostvare ali preko toga veoma opasni.
alek019 is offline   Reply With Quote