View Single Post
Old 11-01-2013, 08:06 PM   #10
amaterius
Member

Default Re: zamjena za halionone

Čuj mislim da me nisi dobro razumio a jo? vjerojatnije ja nisam dobro pojasnio
Prva stvar vezana na ovu i onu temu jest da ne raspola?em ergelom vsti-a većonim kaj je bilo u paketu cubasea a to je halionone i jo? par sintova, na to stavi ez drummer sa tri kita i many bas te rel guitar.
Evo cijele moje ?tale.
Dalje dakle iz onih početnih ocjena na drugoj temi vidim da nisam mnogo pogrije?io ?to sam se upustio u cubase kaj se tiče rada u midiju i vsti-a.
Učiti---hm.da upravo to i radim i kako ka?e Branoy sad sam na čistom početku. Da nekad se zaletim a onda shvatim da bez obzira ?to znam napisti slova od B do G , preskočio sam A i tu je caka.Ako razumije?.
Ako odlučim krenuti u daljnja istra?ivanja mixa i rada sa audiom ,na osnovu prvotne teme sam skontao da cubase tu ba? i nije.Pa i ono ?to sam ja ovak probao shvatio sam da mi nekaj fali ....ali ?to...
Dakle da osnovu posta tu bi se bolje uklopio PT.
Onda jo? malo dalje.
nekoliko postova uzvodno pominje se MachFive3 i kako on čita halion datoteke. Otud moj nastavak da li čita one za Halion iz cubasea jer te datoteke ili biblioteke ili librarije, kako već, te imam.Znači u toj opciji mogao bih to iskoristiti.A stvar je da nije bitno da je halion već da ima vi?e različitih instrumenata .Ne mora to biti ne znam kaj, ali opet da mogu nekeko uokviriti ono kaj radim..E za to mi nije dovoljan samo ez drummer i many bas.
Nadam se da sam sad malo bolje pojasnio ...........ili nisam...
Činjenica je da UČIM.Nikad prije nisam radio u tom polju i za mene su neke va?e spike kvantna fizika...
I usput..Pročitao sam ja tema i tema i na ovom forumu i na inim i ne?to sam razumio ne?to pak nisam.
Ono ?to pak nisam ...pitam
E sad ako to nekog ?ivcira ili iritira meni je jako ?ao
Al nekad su stari ljudi kod nas rekli da mutavo dijete i majka te?ko razumije....
amaterius is offline   Reply With Quote