View Single Post
Old 11-01-2013, 01:38 AM   #5
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: snimanje live sa miksera na alesis io26

To će verovatno raditi, vredi proveriti negde blok šemu odakle kreće taj insert split na Alesisu.

A što se Mackia tiče, ta "igračka" ima onyx preampe i konvertere, koji su meni za dve klase ozbiljniji od presonusa u bilo kom pravcu. A ima sve što presonus nudi po kanalu - 6 auxa, kompletnu dinamiku i eq, master eq za sve izlaze PLUS snimanje ali i vraćanje svih 16 kanala sa kompjutera. Prokleto praktična igračka, sa siguran sam, mnogo boljim zvukom. Trenutno čekam da dođem u mogućnost da je pazarim, a presonusa ne bih kupovao ni da je obrnuta stvar sa cenama. Mislim, koji je smisao digitalca koji loše zvuči, kvari se lako, i pritom ima najretardiraniji interfejs (hands on) od svih digitalaca koje sam koristio (a koristio sam ih baaš dosta). On tek na iPad remoteu postaje koliko toliko jednostavan za brz i pregledan rad, a kad je već tako, daj da preskočimo zajebanciju sa wifi ruterima, mac računarima, i jednostavno uzmemo ovo malo Mackijevo čudo. Okačiš ga iza bubnjara umesto stage boxa, multikor prodaš, uzmeš iPad, i flertuješ sa konobaricom dok bacaš tap delaye na vokal
Arthur is offline   Reply With Quote