View Single Post
Old 10-01-2013, 02:14 AM   #10
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: "Someone like you" mix!

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Dobar je i on. Ja sam pomenuo Waves čisto zato što je i on dobar A pošto je noviji i lepše izgleda, FabFilter je svakako bolji

Šalu na stranu, Waves je očigledno firma koju je danas popularno pljuvati, ali pre nego što su počeli sa emulacijama hardvera, "signature pluginovima" i "one knob" budalaštinama napravili su gomilu pluginova koji i danas imaju smisla. Jebiga, ti matori pluginovi nemaju baš atraktivan GUI, ali i dalje mogu da urade gomilu poslova ako ih neko poveže pravim redosledom.

Pozdrav,

Vasa
Pa da, ja i pored zivog Fab DS-a, koristim i dalje Waves Deeser i to obican jer mi je lak za kontrolu, koristim dosta i Waves C1 SC, mozda jos nesto od tih starijih njihovih, ne secam se sad...

Ja sam napominjao par puta da vecina americkih miksera potencira na de-essovanju kao jednom od glavnih procesa prilikom miksanja vokala i da neretko koriste vise komada na kanalu, ali me ovde napravise budalom.

A i generalno sibilanti u srpskoj pop produkciji su svuda u glavnom preglasni i neobradjeni, cast izuzecima
Jan is offline   Reply With Quote