View Single Post
Old 08-01-2013, 08:45 PM   #8
amaterius
Member

Default Re: stabilnost daw-a te rad sa njima

pa ukoliko nisam bio precizan i objektivan popravit ću to
dakle nisam ja nikakav expert ili ?to ja znam. Malo, prvenstveno iz hobija uletio sam u to. C5 .Sad je to daw na kojem , ajmo reći radim. Prvenstveno programiranje i vsti. Do audio snimanja nisam do?ao zbog nekih tehničkih problema ali to mi sad nije toliko bitno
Znam podosta o računalima tako tako da moje interesiranje nije usmjereno na konfiguracije i 100%tni komfor koji daje legalni softver. ...
Imao sam prilike hvatati se u ko?tac saproblemima koje nudi isti ali to je druga priča
Dakle da ne trabunjam
Midi mi u c5 nekako le?i bolje nego negdje drugdje mo?da zato jer mi sve izgleda nekako standardno kad usporedim sa nekim programima koji nemaju veze sa glazbom
No kad sam krenuo u istra?ivanja malo dalje vidio sam da su neke stvari zakomplicirane daleko vi?e nego bi trebale biti, odnosno mogle bi biti skroz jednostavne.Zato sam malo probao reaper pa studio one no tu je pak sasvim druga pjesma , drugačiji pristup, ni?ta vi?e nije tamo gdje očekujem.
E zato trebam ba? ono ...va?a iskustva odnosno iskustva onih koji ih ?ele podijeliti.
I jasno mi je da je sve stvar individualnog pristupa ali...
Znam ?to će mnogi reći ali jedan od Va?e bran?e rekao mi je jednu stvar.Ne slu?aj filozofije o ovom ili onom. Softver je rađen da bi svakome olak?ao rad. Dakle htio bih čuti va?a mi?ljenja zato da stvorim neku predođbu i vidim mogu li iči na ne?to drugo, ne?to lak?e dok nisam zaglibio u cubase

A kad je narodni dučan u pitanju, znam ljude iz vremena kad sam svirao , koji danas imaju studije koji legalnih softvera nisu ni primirisali , ali rade i prodaju se, naplačuju svoj rad
amaterius is offline   Reply With Quote