View Single Post
Old 04-01-2013, 09:19 AM   #29
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: Otrcana tema: reverb$vokal

Pa ne treba porediti babe i ?abe, ovakva pesma nema ?ta da tra?i među tim imenima koja si pomenuo, bilo bi lo?e kad bi se radilo da tako zvuči.
Produkcija sama po sebi i nije ni?ta posebno, kad se pogleda sa čim ti ljudi ponekad rade, ?ta rade, vidi se da to nije nikakva Marsovska tehnologija, već da je takva muzika sa kojom rade.
Odavno je jasno da oprema sama po sebi ne radi ni?ta, ovde ima ljudi koji su pokupovali gomilu toga i na kraju opet sve isto, zvuk dolazi iz glave, ne iz tranzistora i transformatora.
Probaj da miksa? neki strani bend, ne?to slično muzici za koju smatra? da je dobra produkcija, pa će? i sam videti da tu nema nauke, stvari se prosto same re?avaju od sebe.
Mislim da je najveći problem kod nas kompozicija i aran?man, a onda izvođači i sivrači, produkcija nakon ova tri skoro i da ne mo?e da postoji.

Za moje uvo ova pesma je simpatična i pozitivna, pa tako treba da zvuči, mekano i pomalo ?aljivo, ?to i jeste u velikoj meri slučaj sa tvojim snimkom, e sad ako se ba? uhvati? za neki detalj uvek mo?e bolje, konkretno taj vokal treba nekim plemenitijim reverbom da se malo oboji, ali sve je to opet individualno.

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote