Thread
:
Otrcana tema: reverb$vokal
View Single Post
04-01-2013, 08:50 AM
#
27
idvi
Senior Member
Re: Otrcana tema: reverb$vokal
..u stvari o?inuo me pesimizan glede na? produkcije napr. nedaj bo?e da slu?a? par dana ili jo? gore tjedan dana svjetske hitove (pop, rock i takve kemije) i onda odjednom na?u produkciju. ZA MENE (da nebi bilo zabune) izgleda ko djecja prica. Ko filmovi B produkcije sve same imitacije, ?abloni od solo gitara pa do singanja i naravno produkcije.I sve vodece grupe (sastavi) bar sto se tice Cro besramno ubacivaju u svoje hitove cijela gitaristicka dijela (pasa?e itd) od svetskih legendi i to od saunda pa do notalnog dijela. NARAVNO i ja kao sitna riba zakoprcam se u tom blatu
Znam vrlo jaka produkcijska studia... kad mi njihov kemicar pocne sa pricom da je najbolje na vokal NISTA ne stavljati ..nikakav reverb. Zar je to prirodno?? Pa i u koko?injcu postoji određen verb..delay. Mo?e, ako si Elvis Prisli..on to ima u glasu.
E zato sam pesimistićan
ali sad mi je lak?e izduvo se
Find More Posts by idvi