View Single Post
Old 30-12-2012, 08:37 PM   #9
beboplu
Member

Default Re: Flexifuser i perforirani difuzor

Quote:
Originally Posted by Eomsy View Post
Brijem da neće? fulat ako ostavi? gap ---
Da skuzio sam da to nece biti neki problem

Quote:
To ba? po slikama i ne vidimo ... Kolikog je promjera ta cijev? I daj malo slikaj fotićem o čemu se tu točno radi ...
Tak cu ja napraviti jer je to jdini logican nacin. Obuci cu jednim horizontalnim superchunkom tu cijev i mislim da bu to super.
E da evo slika u prilogu od famozne cijevi za plin

Quote:
Nema potrebe da radi? prozore sa druge strane ... Treba vidjeti na kraju da li su absorberi potrebni i preko prozora ili ne. Da li je vanjska buka jaka kroz te prozore itd. ...
Razmisljao sam i dosjetio se "pa da naravno da nema potrebe za staklom na surpotnoj strani jer sve rezije imaju staklo prema recording roomu a na suprtonom zidu nije staklo osim kad se radi o staklenoj plohi ili jos jednom preozoru za neki drugi recording room." Tako da preko puta prozora cu staviti apsorbciju i mozda poneki difuzni dio to cu jos vidjeti.
Ono sto znam sigurno je da ne mogu zatvarati prozore s nekim absorberima jer mi je to jedini doticaj s vanjskim svjetlom a prozori su novi stavljeni jako dobri s izo staklom i bas nista se ne cuje unutra od bilo kakve buke s ceste.

Quote:
ZA difuzore ba? i nisam kompetentan, to će ti morati savjetovati veći umovi ove sekcije, ali slobodno mo?e? puniti wellove ...
Ni ja , bas zato sam i pitao no jos od kompetentnih clanova nisam dobio nikakav odgovor.

Quote:
Cloudovi su u proncipu te?ki, pa je i njihovo osiguranje krucijalno. Ja bi rađe i?ao na absorpciju, pa poslije sa binarnim difuzorom, kao u mom slučaju ... No kako to pričvrstiti na takav strop?? Tome treba posvetiti malo vi?e vremena. Mislim da ti sama ?buka na trijeski neće to sve dr?ati ..
To cu morati nekako smisliti sto i kako.
Bas zato ne zelim ici sa varijantom teskih absorbera preko kojih bi stavljao binarni difuzor jer mislim da bi to bilo pretesko.
Stavljao bi azmafon kao absorbciju a bas zato idem na perforirane difuzore od pola metra jer bi bili od sperploce (6mm) sto i nije jako tesko.

Evo samo da stavim odmah i nove slike jer radilo se .
Okviri za superchunkove su gotovi i na mjestu. sad slijedi punjenje sto cu sutra obaviti i zatvaranje.
Slike saljem u nastavku.
Na zadnjoj slici je pozerica koja svaki dan mora doci vidjeti napredak
Attached Images

beboplu is offline   Reply With Quote