Quote:
Originally Posted by Eomsy
Brijem da neće? fulat ako ostavi? gap ---
|
Da skuzio sam da to nece biti neki problem
Quote:
To ba? po slikama i ne vidimo ... Kolikog je promjera ta cijev? I daj malo slikaj fotićem o čemu se tu točno radi ...
|
Tak cu ja napraviti jer je to jdini logican nacin. Obuci cu jednim horizontalnim superchunkom tu cijev i mislim da bu to super.
E da evo slika u prilogu od famozne cijevi za plin
Quote:
Nema potrebe da radi? prozore sa druge strane ... Treba vidjeti na kraju da li su absorberi potrebni i preko prozora ili ne. Da li je vanjska buka jaka kroz te prozore itd. ...
|
Razmisljao sam i dosjetio se "pa da naravno da nema potrebe za staklom na surpotnoj strani jer sve rezije imaju staklo prema recording roomu a na suprtonom zidu nije staklo osim kad se radi o staklenoj plohi ili jos jednom preozoru za neki drugi recording room." Tako da preko puta prozora cu staviti apsorbciju i mozda poneki difuzni dio to cu jos vidjeti.
Ono sto znam sigurno je da ne mogu zatvarati prozore s nekim absorberima jer mi je to jedini doticaj s vanjskim svjetlom a prozori su novi stavljeni jako dobri s izo staklom i bas nista se ne cuje unutra od bilo kakve buke s ceste.
Quote:
ZA difuzore ba? i nisam kompetentan, to će ti morati savjetovati veći umovi ove sekcije, ali slobodno mo?e? puniti wellove ...
|
Ni ja , bas zato sam i pitao no jos od kompetentnih clanova nisam dobio nikakav odgovor.
Quote:
Cloudovi su u proncipu te?ki, pa je i njihovo osiguranje krucijalno. Ja bi rađe i?ao na absorpciju, pa poslije sa binarnim difuzorom, kao u mom slučaju ... No kako to pričvrstiti na takav strop?? Tome treba posvetiti malo vi?e vremena. Mislim da ti sama ?buka na trijeski neće to sve dr?ati ..
|
To cu morati nekako smisliti sto i kako.
Bas zato ne zelim ici sa varijantom teskih absorbera preko kojih bi stavljao binarni difuzor jer mislim da bi to bilo pretesko.
Stavljao bi azmafon kao absorbciju a bas zato idem na perforirane difuzore od pola metra jer bi bili od sperploce (6mm) sto i nije jako tesko.
Evo samo da stavim odmah i nove slike jer radilo se .
Okviri za superchunkove su gotovi i na mjestu. sad slijedi punjenje sto cu sutra obaviti i zatvaranje.
Slike saljem u nastavku.
Na zadnjoj slici je pozerica koja svaki dan mora doci vidjeti napredak