View Single Post
Old 25-12-2012, 10:55 AM   #27
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Dva predmixa......molim za savet (vazno:)

Quote:
Originally Posted by kVu View Post
zašto da ne? meni je to odlična fora ukoliko nemaš problem sa sujetom i radim to kad god mogu. Razmišljam na "programerski" način. Imam alpha, beta, rc i final fazu, a ono što ti kažu ljudi ti dođe kao report bug-ova

elem, meni je to stvarno odlično i naravno da ne treba svaku sugestiju da prihvatiš.. ali ako imaš neke nedoumice lakše je doneti odluku kad čuješ drugo mišljenje, pogotovo ako se poklopi sa mišljenjima drugih.. mnogo se stvari u glavi i mozgu izmeša tokom rada i prosto navikneš na neki zvuk koji može biti pogrešan pa ako nemaš jedno mesec i više dana lufta da ostaviš mix i da ga posle toga čuješ "kako treba" onda zašto da ne

i da se ogradim odmah.. nije ovde reč o nesigurnosti u sebe već o tome da pokušaš na svaki način da ostvariš najbolji mogući rezultat na kraju
Ja obicno kacim mixeve iz tri razloga - prvi i osnovni - stalno proveravam monitoring, a ovo je najbolji nacin za to . I jaaako mi je drago da bas niko (a dosta je ljudi culo) nije imao zamerku na neki opseg, sliku, planove (osim mojih postavki)...... sto znaci da mi je monitoring translatoran.
Drugo - covek malo otupi i navikne se na zvuk, i ja stvarno nism u stanju da budem potpuno realan posle par meseci snimanja albuma...

trece - sugestije od ljudi iz struke su uvek dobrodosle...

Licno mislim da je ovaj mix sad dosta bolji, a kod one druge pesme ce biti jos veca razlika..... okacicu za koji dan... najvise zahvaljujuci vasim sugestijama

Da se ne zahvaljujem pojedinacno - HVALA SVIMA

@Heath.... izvlacio sam Ssss u editu, ali ne vredi, on ga je tako pevao strahujuci od tvrdog engleskog.......

generalno je mozda moglo malo na editu da se pegla, ali nisam preterivao, a vokal sam ostavio potpuno free-tune....kako je otpevao...

Last edited by OFF; 25-12-2012 at 10:57 AM.
OFF is offline   Reply With Quote