hehe, drago mi je da vam se svidja!
ne znam shta vas sve interesuje, ali uglavnom se svega secam poshto je bilo pre par dana pa mi nije problem da se setim ni koje sam trzalice i zice koristio
Uglavnom,
akustara je neka washburn d52sw koju koristim vec dosta dugo, snimljena M/S tehnikom sa SE Gemini mkII kao mid, a SE Titan kao side (mnogo mi se svidja kako radi kao side)
Oba su ishla u great river mp 1nv 500 serije, pa u fireface 800. Sve elektrichne gitare su snimane preko instrument inputa na istim great riverima i to direktno u komp sa amplitube 3 na inputu.
Ostale gitare su Fender john mayer signature strat (glavna tema i solo). Glavna tema je neck+middle (i middle+bridge za harm melodiju) a solo je neck magnet.
i neki kao '72 telecaster sa HH kofiguracijom i wide range humbuckerima koji sam koristio za drugi bridge i za neke harmonike (flazolete ili kako god) koji se provlache tu i tamo.
Klavir je NI Akoustik piano, Drums je EZ drummer + neki loopovi jer nikako da kupim shaker-e i slichne udaraljke
Bass je musicman stingray 5, kroz "bass amp room" plugin koji je glupost, ali mi radi posao ponekad.
od reverba sam koristio samo uadove plate 140 za mali room, i emt 250 za malo duzi decay, i to je to.. Dosta inflatora i a800, dimension d, kratki 20 ms delay sa jednim ponavljanjem na 50% stvari i po malo paralelne kompresije svuda i tako..
Lead Vokal je dva puta sniman (jer nisam bio zadovoljan prvim snimkom) pa sam taj prvi ipak ostavio ali ga zavukao ispod i iskoristio onu "seal-ovu tehniku" gde je kanal dupliran pa su oba panovana levo-desno pa sam na jedan stavio tipa -10centa a na drugi +10.. ali je dosta zavuchen ispod novog leada..
drago mi je da vam se svidja kako sam otpevao jer je prvi put da sam zaista pustio glas i potrudio se lepo da pogodim note, bio sam dosta skeptichan jer mi nije dovoljno "sweet" kao shto sam zamishljao da bude (kako je prethodni vokal zvuchao)
Svi vokali su snimljeni preko geminija i great rivera.
uh.. ako vas josh neshto interesuje pitajte..

ne znam shta bi josh bilo zanimljivo da se kaze..
hvala josh jednom svima na komentarima, i drago mi je da vam se svidja toliko