Meni sve ovo radi

Upravo slusam taj onlajn radio.
Vidi 'vako: Za tu kamericu, verovatno te zajebava drajver koji nije 100% podrzan pa otud i problemi sa video editingom.
Za windows 8 trebas da skines net framework, koji gomila programa koristi
Sve je zamrznuto jer ti win nije autorizovan (trenutno postoji jedna dobra kms aktivacija od 180 dana, sve ostale su malo diskutabilne i
umeju da razdrndaju sam windows ili funkcionisanje metroa)
Sve igre rade savrseno (chess, minesweep, solitaire izgledaju super, ilomilo npr, jedna
paid igra - skinuo i neki token crack za placene igre, full igre rade normalno)
Proveri drajver za graficku...
Mozes da imas i offline i online nalog (ja koristim offline). User Account Control (UAC) skini na nulu.
Registruj nalog za te igre i online sadrzaje, pa ce te pitati za isti ukoliko treba nesto onlajn da skine - apdejt i sl.
Na kraju, popali sve apdejte, ipak je ovo nov sistem, svaki dan izbace neku zakrpu... Moj je build 9300 valjda, ovi pre njega su neki preview i slicno
Eto, ne znam sta jos da ti savetujem. Imam ga vec nedelju dana, radi kao sat, sve sto sam strpao u njega. Ne pada mi napamet da se vratim na sedmicu

Stavio sam ga i na DAW i na ovaj USER windows... Nemam primedbi sem one da bih voleo da taj Metro dodje kao opcija koju mozes da odaberes, a ne built-in