windows 8 bagovi?
e ljudi, kako sam ga malo skontao kako gde sta, nije tesko sam mnogo obilazenja do neceg, nije navika, pa da krenem redom sta nece
1.games na metrou (udjem instaliram par free, sah, neka skyjanja, i tako to i nista nece, sve stoji na metrou, kliknem, dodje do panela kad treba nest izabrat u igrici i kad treba poceti sve nestane, izadje iz igre)
dok programi vecinom rade iz metroa, osim nekih muzickih, za stranu muziku gde su radio, muzika, obavestenja, sve slike vidis al muzika nece da pocne)
2.instalirao logitec c920 hd zadnja web cam, i kad treba pustiti video da snima isto sam izadje iz programa, nece video capture,
3.pola programa ne radi, nije to kao win7 sistem ipak, nece ni camstudio free za desktop record, morao traziti neki ezvid u kom pise da podrzava win8, i koji je oko 400-500mb sa netframework
4.nisam mogao nista promenuti u windowsu kao bio je zasticen, al dosao je neki fix uz dvd, u obliku on odradi pa restart kompa i moze se uci i promenuti pozadina boje, logscreen, slika itd podesavanja
5.leti on, al ne rade stvaari ocigledno vec na samom dodiru sa njim.
6.dok skontam jos sta nece..
|