View Single Post
Old 21-12-2012, 12:59 AM   #6
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: NI novi plaginovi

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Koju console emulation su izbacili ? Ako mislis na Driver, koliko ja shvatam to nije consol emulation nego drive/saturacija/distorzija
I koliko mi se cini kako ljudi pisu nista od toga nije standalone (rammfire, reflektor, solid mix series) sve je i dalje pod GR za razliku od ostalih predjasnjih plaginova koje su izbacili
Da, upravo tako
Prerano sam se obradovao da su nastavili praksu izbacivanja GR plaginova u VST izdanju, kao npr VC seria (La2a, 1176...) Svi ovi novi plaginovi (sem Drivera) rade samo u Guitar Rigu. Driver je VST plagin.

Samo su apdejtovali par plaginova, koji su jos od pre u guitar rig okruzenju. Dakle za gore navedene novoizbacene plaginove, trebace vam Guitar Rig.

Solid Mix series (ne znam da li je paket postojao ranije u GR)

Traktors 12 (serija plaginova iz Traktor DJ za GR, postojao je od ranije u GRu)

Reflektor (konvolutivni reverb iz Guitar Riga, nove banke i IRovi)

Rammfire (klasik iz Guitar Riga)

Ovom prilikom ne mislim na seriju VC, kao ni na PassiveEQ, EnchancedEQ... To je malo starija grupa plaginova i oni su u regularnom VST formatu. Obradovao sam se kada sam video na mom omiljenom sajtu "snabdevaca" da su se pojavili ovi novi NI naslovi, pa pre nego sto sam ih probao, hteo sam da se malo pohvalim ovde
Medjutim, eto - sve je to za Guitar Rig... Izvinjavam se zbog greske. Pogresi covek... Nadam se da je sad malo jasnije o cem' je rec.