View Single Post
Old 14-12-2012, 07:32 PM   #8
psionic
Superoperater

psionic's Avatar

Default Re: Win8TestingAudioPerformanceInComparisonToWin7

Instalirao...
E ovo me malo potseca na one fore sa windows media edition... Stalno nesto pokusavaju da kompjutere priblize americkim domacicama... Ispod onog start menija (Metro), krije se windows 7 sa iskljucenom AERO temom. Postoje manje razlike u odnosu na sedmicu, ali deluje kao da su u jedan OS pokusali da utrpaju dva nacina rada, kao sto je i Khan rekao - 2 environmenta...

Prakticno je moguce raditi sa kompjuterom bez klasicnog desktopa. Sve se nesto plasim da ce u buducnosti skroz izbaciti taj desktop

Sam utisak rada nije los,taj METRO fino radi, mada je tezak bloatware. Windows apps store... Moze, do duse, da se potpuno customizuje... Mnogo sve to lici na neki mobilni telefon Jedino sto nigde ne vidim "missed calls"

Siguran sam, a i testovi pokazuju, da su ipak malo optimizovali sam windows kernel i valjda sada to radi malo bolje od sedmice, ali taj deo windowsa koji sluzi za interakciju sa korisnikom mi je totalno bezveze, zato sam se i zahvalio Branoy-u jer je dao odlican YT review - sve je to lepo - slike i muzika na dohvat ruke, browser, najkorisceniji dokumenti i slicno, ali sve to na mobilnom ili PDA uredjaju, koji sluzi za pregled i zabavu. PC je ipak uredjaj na kome se kreiraju svi ti zabavni sadrzaji i ovakav pristup donekle zanemaruje ulogu pravog PC racunara - sa kucistem.