View Single Post
Old 12-12-2012, 08:00 AM   #36
waster
Junior Member

Default Re: Kako utječe mikseta u mix sobi

Mislim da je većini ljudi neprihvatljivo da im tastatura i mi? tokom (ITB) miksanja ili nekog audio editinga budu postavljeni tako da su im ruke konstantno negde "na stranu".

Ipak, ?elim da umanjim ?to vi?e posledice velike radne povr?ine pa bih gledao da pored stalaka za zvučnike korisitim i ?to manji sto (nizak koliko je moguće da bude udobno ali pre svega ne dubok i ne ?irok sto) -taman da komotno stane mi? i tastatura. Desktop sprave bih stavio ako treba na neku nisku policu -kao rack ormarić npr levo a klavijaturu desno od sebe pod 90?. ..

Zanima ma, ako ću tom "umanjivanju akustičkih posledica" pridodati i LCD monitor a sto je plitak, na čemu dr?ati taj LCD monitor da bi bio u ravni sa zvučnicima? Onda verovatno moram ulo?iti i u poseban stalak za njega .... ili mo?da neki stalak kao "ruka" koja se pričvrsti za sto? ... Ali onda taj mali sto mora biti dovoljno masivan da izdr?i ekran na toj ruci...

Ne znam, nisam viđao slična re?enja, ako imate neki primer, link, ideju...bilo bi super. Jedino ?to sam video na tu temu koriste TV i radio stanice : http://yellowtec.com/index.php?id=mms-fe pretpostavljam da imaju varijantu i za moj slučaj ali pretpostavaljam i da su papreni...
waster is offline   Reply With Quote