ne znam zashto ste toliko odushevljeni njima, kada realno nisu nishta specijalno. pesme su pisali u studiju? dobro je, jer i zvuche upravo tako.. kao da su koristili ono shto im je prvo padalo na pamet, a na sve to nisu neki svirachi..
uzivo sam ih slushao dva puta i zvuche dosta loshe. ne na nivou onoga kako bi takav bend trebalo da zvuchi. dok npr gary clark jr i alabama shakes na albumu (poshto prichamo o tom zvuku) zvuche ISTO AKO NE I BOLJE LIVE.
Hocete crunchy? evo vam crunchy:
a kad smo vec kod takvog "rnb blues popa", ima josh mnooogo predobrih stvari i predobrih bendova koji ne dobijaju dovoljno paznje, iako imaju veoma catchy linije.. ali valjda nisu lepi ili neshto drugo smeta, pa nisu poznati ni upola kao black keys.. ako nekoga interesuje mogu da vam izvuchem par linkova sa tjuba..
a shto se miksa i ostalih tehnichkih stvari tiche kod black keys-a, isto mi je kao i sa muzikom.. sve mi je odradjeno s' brda - s' dola.. moglo bi to mnogo bolje..
mene zaista iznenadjuje da nema nekih vecih i boljih stvari ovde.. npr mix albuma "Clapton" i "Continuum", koji su zaista groundbreaking. mislim da ste prespavali neke kljuchne stvari u poslednjih par godina shto se tiche te vrste muzike..