Re: molim preporuku - aktivni monitori
Hmmm...
To je relativno malo para šefe... No, ja razmišljam ovako, s obzirom na to šta si rekao i koji mjuz radiš...
Ili dobar par sluški sa poštenim preampom za iste...tipa AudioTehnica M50 + neki presonus amp, ili bih išao na npr. mali Behringer 2030A... (stariji tip, ne novi sa ribonima!)
E sad, svi će gromoglasno da napadnu behringer, no evo kako stvari stoje.
U cenovnom rangu ćeš svakako dobiti...vrlo skroman monitor, šta god da uzmeš.
Imao sam ove monitore, i radio sam u trgovini sa 300000 monitora i ovo je pre svega veoma glasan monitor i neizobličava na snazi, što je koliko kapiram bitno za taj mjuz.
"Laže" monitor... Pa dobro, naučiš vremenom koliko i gde, ali u toj ceni, veruj da su svi ostali debele lažovčine najgorih razmera, pa ovaj ispadne još dobar!
Imaš odličnu kontrolu monitora na zadnjem delu, bas,treble,snaga i to, i moći ćeš ga bar malo iskontrolisati i prilagoditi.
Za moj ukus rade lepše od velikih 2031a, jer je taj dosta trom i lenj, pa se mora baš napržiti da "prosvira"...dok je mali definisan i IMA srednje tonove za razliku od većine konkurenata i radi dosta ujednačeno na maloj i velikoj snazi.
Ono najlepše je što ova kutija ako se čuva i radi lepo, čuva cenu, pa i danas za lepo očuvan i ispravan par polovnjaka se može bez problema izvući min 200€...
Svaka preporuka.
Srdačan poz'