Re: Cubase 7 i jos nesto...
Ne bih skakao u zaključke dok ne?to ne probam, a vidim da gomiletina ljudi ovde to radi.
Mogu samo da se slo?im sa Kravadinkom oko toga da PT nije godinama menjao ni?ta spektakularno sam u odnosu na sebe, evo ja sam skočio iz 7.4 u 10ku, i nisam u problemu. Jedino nisam skontao na koje tačno opcije misli? da su bolje integrisane u PT nego originalno u Steinbergu? Nisam pratio ba? detaljno ?ta se kod koga i kad pojavljivalo, jedini takav slučaj sam video sa playlistama-laneovima, koje nisam uspeo ba? najbolje da skontam u PT, uz nekoliko poku?aja, i odustao od istih, dok su mi u Cubaseu svakodnevna pojava.
Ne znam na ?ta liči taj novi mixer cubaseta, al jedan od glavnih razloga za?to nisam nikad uspeo da se prebacim na PT za mixanje, je upravo mixer, koji je jedan jedini, i nemam mogućnost da otvorim vi?e mixera za različite tipove kanala kao u cubase, gde dosta posla zavr?avam preko grupa i fx kanala. Čim se channel count malko nakoti, mogu da se pozdravim sa ?altanjem PT mixera, i moram preći nazad na edit window, a ne?to uop?te ne volim da gledam waveformove dok mixam.
jo? ne?to, al opet napamet, čuo sam da su u 6ici jako lepo uvezli neku imitaciju beat detectivea u Cubase, el neko to konačno probao i procenio ?
I da, majku mu, ?to ne uvezu već jednom i taj slip sa mi?em levo desno u PT, odlepiću od krosfejdova.
|