View Single Post
Old 11-12-2012, 04:09 AM   #48
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: Cubase 7 i jos nesto...

Ne bih skakao u zaključke dok nešto ne probam, a vidim da gomiletina ljudi ovde to radi.

Mogu samo da se složim sa Kravadinkom oko toga da PT nije godinama menjao ništa spektakularno sam u odnosu na sebe, evo ja sam skočio iz 7.4 u 10ku, i nisam u problemu. Jedino nisam skontao na koje tačno opcije misliš da su bolje integrisane u PT nego originalno u Steinbergu? Nisam pratio baš detaljno šta se kod koga i kad pojavljivalo, jedini takav slučaj sam video sa playlistama-laneovima, koje nisam uspeo baš najbolje da skontam u PT, uz nekoliko pokušaja, i odustao od istih, dok su mi u Cubaseu svakodnevna pojava.
Ne znam na šta liči taj novi mixer cubaseta, al jedan od glavnih razloga zašto nisam nikad uspeo da se prebacim na PT za mixanje, je upravo mixer, koji je jedan jedini, i nemam mogućnost da otvorim više mixera za različite tipove kanala kao u cubase, gde dosta posla završavam preko grupa i fx kanala. Čim se channel count malko nakoti, mogu da se pozdravim sa šaltanjem PT mixera, i moram preći nazad na edit window, a nešto uopšte ne volim da gledam waveformove dok mixam.

još nešto, al opet napamet, čuo sam da su u 6ici jako lepo uvezli neku imitaciju beat detectivea u Cubase, el neko to konačno probao i procenio ?

I da, majku mu, što ne uvezu već jednom i taj slip sa mišem levo desno u PT, odlepiću od krosfejdova.
Arthur is offline   Reply With Quote