View Single Post
Old 10-12-2012, 11:19 PM   #8
Synclavier
Moderator

Synclavier's Avatar

Default Re: Roland Integra 7 synth module..?!

Pre 6-7 nedelja sparava je stigla kod mog "kolege iz prizemlja" (Radetic) na probu pa smo se par dana "igrali"... Zoki je (naravno) zadrzao, a ja jos nisam nacisto da li da uzmem ovo ili pojacam live setup sa JP80, posto od novog Fantoma ocigledno nema nista, bar u skorije vreme...
Uz svu (poslovicnu) tvrdoglavost u nekim stvarima o kojima je i off pisao vezano za organizaciju user memorije (zasticeni patch-evi, malo user lokacija, ekspanzije koje svaki put morju da se preload-uju u RAM,...), sprava je veoma upotrebljiva iako SuperNatural nije nista peterano novo. Ipak za Roland poklonike i one kojima su Roland legacy zvukovi nerazdvojni deo produkcije i setup-a, ovo je resenje na koje se dugo cekalo. Uz TD30 zvukove i modele, ipad editor, poboljsam EFX ruting, uvecane DSP resurse koji podrzavaju EFX jedinicu i 5.1 surround/spatial mogucnosti sprava je vise od obicnog ROMpler sound modula i vec joj vidim dobru buducnost u filmskoj produkciji.
Za ono sto nudi, mislim da ni cena nije previsoka, uprkos tome sto "ispod haube" ima dosta "reciklirane snage".
"Na prvu loptu" su mi i klasicni XV5080 preseti zvucali ok, mada bi mozda bio zanimljiv i neki A/B test, jer se moj utisak zasnivao samo na poredjenju po secanju...