Quote:
Originally Posted by hogarstrasni
Moja dilema je sledeca. Da li da danas kad sam u nekoj meri distanciran od tih pesama ,trazim nekoga da mu prodam ili da (ono sto bih ja vise voleo), nadjem aranzera i da ih uokvirim.
-Naravno,postavlja se pitanje sta bih onda kada te pesme budu gotove? Nemam pojma. Meni je jedino bitno da one dobiju potpunu formu. Osim toga , to bi me sigurno inspirisalo i dalo smisao da dalje komponujem.U tom smislu, ako je neko od vas entuzijasta (poput mene) a aranzer je, bilo bi super da saradjujemo.Eto, to bi bilo to.Jos jednom, moje duboko izvinjenje sto sam bio mozda preopsiran.Hvala unapred za svaku sugestiju
|
Meni je cijeli tvoj post ba? simpatičan...

Puno pitanja, no ipak, na sva mora? odgovoriti sam sebi, jer nije tu stvar mi?ljenja, već osobne motivacije. Učini ?to te veseli, ne mora? razmi?ljati ?to će? sa njima kasnije, niti KAKO će? ne?to učiniti, razmi?ljati o prodaji i novcu mi je općenito besmislica u slučaju kad jo? niti cjelokupna strast prema glazbi nije otkrivena i neki dugogodi?nji ulog kojem jednostavno ne mo?e? odoljeti - nije ulo?en. Ali i to je samo moje mi?ljenje. Opet nebitno.

Ako pi?e? kvalitetno i kao ?to ka?e?, poeziju, za?to ne izda? zbirku pjesama? Samostalno? Koliko ti je glazba u cijeloj strukturi pisanja doista bitna?
?to se tiče ovog kutka za kompozitore... U davna vremena, kad sam ja bila jedan od administratora, otvorila sam ovaj kutak, ali ubrzo zatim sam i sama nestala, ne samo sa kutka, nego i s foruma

, pa ionako rođen na krivom mjestu u krivo vrijeme, nikad nije ni osjetio vjetar u leđa.