06-12-2012, 03:24 AM
|
|
Superoperater
|
Re: Novi VST Buzuki
Quote:
Originally Posted by Kravadinka
Uuuu, još kad bi moglo nekako da se konvertuje za Triton LE, zvučao bi još bolje, analognije, masnije nego sada...
|
Quote:
Originally Posted by branoy
kravadinka drug kontaktu gde si?? i sad cu reci hardware KRALJ, softwer samo software emulacija, pisani program.. nist vise.. dzaba mu sav ram sto iskoristava iz kompa. na bilo kojoj klavi fantom, motyf, extrem cu pojesti i kontakt i sve semplere, moj stav ,tako cujem,, daaa mi se promenit misljenje i volio bi da ne treba klavijatura, nazalost i dan danas ne moze je zamenit komp osim samo editirati snimljeno.. i to je dosta od njeg nazalost.
ako imas dokaz, daj mi da menjam misljenje,
znaci daj mi neki projekat s par kanala u cubase snimi, i hocu da cujem ko na kaseti da tako zvuci, da se iznenadim.. et ako bi hteo to da mi uradis bio bi ti zahvalan do kraja zivota i koristio bi ga opet, cak i platio sta trazis, al jbg, da imam love ne bi visio ovde  radio bi, uzimo pare, ovako kupim znajje jos.. nemam zvuk a imam sve plugine, i sve vsti. nemam to sto je na kaseti, ne znam kako 
|
Necemo vise hardver vs softver u temi "Novi VST Buzuki"... molim vas da ne ulazimo vise u ovakve besmislene polemike. O ovome se zvakalo (tranzistor vs tube vs IC) zvace se (digital vs analog) i zvakace se (digital vs brain generated direktno sonda u glavu) jos jedno 1000 godina...
Last edited by psionic; 06-12-2012 at 03:25 AM.
Reason: off topic
|
|
|