View Single Post
Old 05-12-2012, 11:43 AM   #12
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Default Re: Sinti, reverb i kompresor real time sa laptopa?

Quote:
Originally Posted by diviner View Post
To sto hoces generalno mozes u bilo kom hostu napraviti (samo treba vidjeti sad koji tebi licno bolje lezi), ako imas dovoljno RAM-a (mada meni nije najjasnije na cemu to zelis tjerati, posto u naslovu pise laptop, a u tekstu PC). Ja sam ti vec otprilike objasnio kako bi to moglo izgledati u temi mobilni DAW:

Us sto jaci hardver (bilo pc bilo unutar laptopa) moze se doci do dobitne kombinacije! Takodje, moze sve ovo da se "izrutira" po midi kanalima (tako da umjesto na tastaturi, mozes okidati zeljene instrumente putem razlicitih midi kanala koje menjas na midi klavijaturi).

Kao sto rekose ljudi pre mene, samo treba probati odgovarajuce plugine, kako bi vidio da neki ne unosi preveliku dodatnu latencu.

Mozda bi bilo najbolje da napises koje bi konkretno VSTi koristio kao instrumente (sintije kako ti kazes) ?

Nisam bio precizan..... mislio sam na laptop pod win7.......

nezgodna je opcija to sa Cubaseom i midi kanalima...... meni treba VST host koji ce se bukalno ponasati kao hardwareski modul, gde cu sa mastera pozivati perfomance koje napravim, ali ih mora biti vise od 16....