View Single Post
Old 02-12-2012, 04:19 PM   #33
nikolaivanic
Senior Member

Default Re: Potreban savet za kupovinu klavijatura

Quote:
Originally Posted by sorceress View Post
Ova mi je tema dala par korisnih informacija a kako se jako dvoumim oko toga ?ta da kupim pomislila sam da ne bi bilo lo?e da pitam i ovde.

Elem, najpre sam htela samo MIDI kontroler. Onda sam kopajući po raznim sajtovima i forumima na ovom sajtu nai?la na opciju da umesto toga uzmem polovnu klavijaturu, najpre zbog navodno pouzdanije izrade, kvalitetnijih dirki i aftertouch-a. To me je konačno dovelo na ideju da bih mo?da mogla da malo razvučem bud?et (ali i tako razvučen ne prelazi 450 evra) i kupim ne?to ?to bi moglo da poslu?i i za neke pop-rok svirke. U muzici sam godinama ali kao vokal i večito smo u bendovima kuburili sa klavijaturistima a ja sviram klavir ali do sad nisam imala uslove da kupujem klavijaturu. Da li je moguće za ovaj novac naći ne?to pristojno?
Pogledaj dole u oglase, inace:Za 450e mozes kupiti yamaha w5.. izuzetnu klavijaturu sa 6okt, izuzetnim dirkama (pm) mint stanje malo tezu za vucaranje, zatim mnogo laksu za nosenje - yamaha cs2x izuzetan izbor ubedljivih upotrebljivih tonova (losije dirke al bolje od kontrolera) za sve pop rock itd zanrove -oko 170 na kup/pro, roland xp60- veoma upotrebljiv sa meksim pop zvukom ali ok i za rock, (oko 250) kup/pro, Korg triniti- ok zvuci kup/pro sajt...
nikolaivanic is offline   Reply With Quote