Vidim ja nije me bilo dva dana tu i svasta se ovdje razvlo i pisalo

No posto sam ja i otvorio ovaj trhread eto i ja bih nesto dodao kao neki kraj o toj cijeloj fami tko koga voli a tko koga ne voli i da li osb ili ne ....
Znaci ovako kao prvo Osb je na podu i tu staje prica za mene !!!
Ne mislim ga micati , stavljati parket ili svemirski materijal koji je bas izmisljen i koriste ga za oblaganje svemirskih letjelica u najnovijim misijama NASA-e.
Malo karikiram no zelim da se skuzi poruka. Koliko sam ja istrazio a nisam lik koji srlja grlom u jagode zasto da ili zasto ne osb i zasto da a zasto ne laminat i zasto da a zasto ne parket.
Poci cu od jedne premise a to je zelim nesto sto ima drva u sebi i to zelim na pod. Da li ce to biti parket hm...tko zna mozda no nije nuzno jer ajmo istraziti i ostale opcije.
Ajmo krenuti od postavljanja, znaci plocice su tu nisu reprenzetativne , unistene su jer stoje na tom podu vec eto 60 godina. Ok , micati plocice ne dolazi u obzir jer eto najiskrenije mi se ne da. A jednog dana kada uzmeme neki drugi prostor( ako ga uzmem) uvijek na ovaj nacin ako su plocice tu mogu vratiti prostor s plocicama.
Znaci da bi postavio parket kako se parket i postavlja ili rostilj drveni ili podloga osb pa parket.
Kao sto je vec milijon puta navedeno moj prostor je 4.20 metara ( je mos mislit ) i dimenzije sumu 30 x 40 metara ( je mos mislit takodjer) znaci ajmo se vratiti u sustu realnost i ajmo sad za dobro jutro ove rasprave koja zapravo uopce nema veze s vezom po meni poceti realno.
Laminat iam drva u sebi koliko i u mojoj nozi = 0 % ( ak se naspranjim imat cu veci postotak nego laminat)
Osb i postotak drva ...hm ok e to je vec nesto pametnije. Ok ima tu vezivne mase koja veze to sve no osb je napravljen od ostataka drveta.
I jos nesto bitno lako se postavlja na plocice, izgleda lijepo (barem meni), cijena je pristupacna i jos nesto bitno niej mi uzeo puno u visinu prostora.
Eto .... i profesor Baltazar je mislio i mislio i dosjetio se..
Stavit cemo osb na pod i vidi cuda cak se i zvucna slika promijenila ( po mojim usima) na bolje !
Eto toliko o Osb-u i podu i tko koga voli a tko koga ne i samo za kraj ovog posta jedna molba.
Nemam nista protiv argumentirane rasprave o temi koja se debatira no tko koga voli a tko koga ne me niti najmanje ne interesira citati kamoli po forumu a jos manje u svojoj temi.
Ne navodim nikog ponaosob no jednostavno mislim da je to tucenje slame u prazno.
E sad nakon ovog mog komentara mi mozda vise nitko nece zeljeti pomoci no to je od svakog vlastita i osobna stvar i stvar osobnog nahođenja i zato ja sam osoba koja otvoreno kaze sto misli a sad sam dobio dojam da moram nesto reci.
Pitanja koja sam najavljivao (ako ce itko zeljeti odgovoriti) postavit cu malo poslije . Hvala