Thread: Kucni studio
View Single Post
Old 28-11-2012, 10:53 AM   #4
vakatt
Member

vakatt's Avatar

Default Re: Kucni studio

ma OK, ja samo da pojasnim na sta su mislili ljudi kad su ti govorili o superchunks/bass/corner/trapovima i kako bi to trebalo da izgleda bey obzira dal koristis azmu, kamenu vunu il nesto trece , ovo sto si ti uradio nema previse veze sa tim jer propusta glavnu poentu a to je da se popuni cosak sa sto vise mase/materijala da bi se uticalo na nize frekvencije dje je najizrazeniji problem u malim sobama poput tvoje.
Nisam ja nikakav strucnjak za akustiku, al sam nesto i zapamtio od iskusnijih forumasa, pa eto dacu sebi za pravo da ti nesto i savjetujem - dakle skroz je OK sto ti nesto pomalo eksperimentises u svojoj sobi sa raznim materijalima ali ako konstantno postavljas pitanja u ovom tredu a onda odgovore koje ti iskusniji ljudi daju zapostavljas i vrtis neku svoju pricu bez previse truda da malo studioznije proucis ono sto ti se govori i vec postojecu gomila tredova u kojima imas odgovore na 90% tvojih pitanja, onda ce ljudi vremenom da se smore i da pocnu da ignorisu tvoja dalja zapitkivanja.

vakatt is offline   Reply With Quote