Thread: Terce na vsti??
View Single Post
Old 27-11-2012, 09:05 AM   #15
idvi
Senior Member

idvi's Avatar

Default Re: Terce na vsti??

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
i to jeste, jos za kontakt 2 ko zna koje god hehe, nije bilo je u romingu .
a namjerno sam dao svima na onom sajtu gde taj spomenuti ovde hoce pare za terce u cubes!! .. msm tamo je taj prvi post pa kasnije na yu-midi.

idvi, to sve znamo napamet sto pises hehe .. ipak hvala i na tom msm koristice nekom ovde ko ne zna nikako, hehe//

i da,, imali ovde info inzinjera da napisu taj mali plug? in out midi, i tjuning u njemu svaka nota da moze ici -99 +99 i cisto kraj tog svega odakle zelimo da izaberemo ton? .. ne kontam kako to nema,, 21 vek.

a najgore je isto zastita iz klavijature tritona, sam global prepoznaje midi CH, dok combi, i Seq, nece da daju OUT, a lako bi bilo, nastimas dva kanala, i na drugom tercu,, upalis dva vsti, drugi ce primati tercu iz klave, i snimas live.
..naravno da nisam to napisao za tebe nas, mi, svi ..nego za one koji bauljaju kao i ja i mi i svi na pocetku plivanja. I ni u kom slucaju nemoj shvatit ono moje citiranja tebe (Kontakt) provokatorski.. imao sam te u dokumentaciji zvanoj "Audio shule" (baš tako) tamo iz 2008 mislim.
A to me ponukalo surfajuci i zapazivsi da mnogi (i šire) traže pomoc.
Tvoja ideja je za 11..stvarno neka "lumeni" ovog foruma ucine nesto..bilo bi divno!

Last edited by idvi; 27-11-2012 at 09:17 AM.
idvi is offline   Reply With Quote