View Single Post
Old 27-11-2012, 03:26 AM   #6
quake2
Banned

Default Re: Revolver Studio, iz temelja

udobnost i inspirativnost alatki

....pa ono....ne znam kako je vama,ali mene od stalnog buljenja u monitor bole oci i osecam da mi vid slabi.Ne osecam se dobro kada sve radim sa mishem i "vijam" tacku na koju treba kliknuti po monitoru.Takodje ne bih nikada koristio softverski talkback jer ce klijentela da ode na spavanje ako budem spor.To su neki od razloga zasto bubanj mixam kroz Mackie Onyx i koristim njegove EQ-e i HW kompresore....takodje i Yamahu rev7 za gateovan reverb i Lex PCM91 obicno za plate reverb....sve to pod rukom preko aux-a kojih imam sest.Cetiri su za efekte a dva za slusalice.Mackie Onyx je sa master out-a vezan na SPL MixDream i ustvari se ponasa kao expanzija ove sabirnice na kojoj pod rukom imam inserte in-out i mute po kanalu.Veliki deo posla ovako moze da se uradi "rucno" a da se ipak uz pomoc jednog najobicnijeg fotoaparata uvek ima neka vrsta backupa projekta.Vecinu automatizacije radim u sequenceru pomocu fadera i sendova a postavke eq-a i kompresora slikam.Jeste smaranje na kraju 5min. slikati i kontrolisati slike ali to je cena....Meni je,neznam za ostale, ipak okretati potove mnogo udobnije i inspirativnije nego raditi 100% sa mishem.Da...sijaju lampice na sve strane i to lepo izgleda...sta je tu problem???
quake2 is offline   Reply With Quote