View Single Post
Old 26-11-2012, 09:31 PM   #68
quake2
Banned

Default Re: Flexifuser i perforirani difuzor

Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Nema nista revolucionarno, najblize je parketu a da nije skupo.
Gresis....Gde si procitao ili ko ti je rekao da je osb najpriblizniji zvucno parketu?...evo ti konkretno pitanje pa konkretno i odgovori,nemoj odmah da se ljutis ako nemas odgovor.To sto u osb-u ima i drveta ne znaci na zalost da ce se zvucno i ponasati priblizno real drvetu.Naivno je verovati u takvo sta kada znamo da je procenat parafina,raznih emulzija na bazi voska,raznih smola i VODE,veci od procenta samog drveta.Da ne pricam o tome kako niko ne kontrolise koliko ce formaldehida proizvodjac da zamesa.Da,da....istog onog koji je ZAKONOM doziran i u kamenoj vuni...samo sto, kao sto rekoh....ko to kontrolise????
Quote:
Oh... to je tek katastrofa.
Tepih je katastrofa u nekom studiju dva puta tri, gde nikada i nista akusticki ne moze biti cak ni pristojno???....onda se cudis sto su ti ljudi ovde cesto govorili da mistifikujes stvari,shvatas sada?...

Quote:
Da si to ikada probao ne bi tako pricao, a ko zna... mozda i bi...
Pa vidis probao sam i mogao da cujem ponesto...ti mozes da probavas koliko hoces...

Quote:
Slusam svoje klijente, pamtim njihove zamerke, takodje pamtim kako sam i kada uspeo da im pomognem, pamtim njihove utiske... sva ta iskustva ja delim sa drugima na ovom forumu...
....i svaki tvoj "klijent",tj svih desetak je prica za sebe sa razlicitim ukusima interesovanjima itd....tako da ih je premalo da bi pravio bilo kakvu ozbiljnu statistiku.A kako delis iskustva sa clanovima foruma,to gledamo precesto....pre ce biti da pokusavas da delis lekcije...

Quote:
Jedino mozda zelis da preuzmem tvoje misljenje? To ne mogu jer nemas neophodno znanje i iskustvo, i ako iz sve snage zelis da ga "demonstriras"... od toga na kraju uvek ispadne lakrdija.
Ne....od toga ti pokusavas da napravis lakrdiju i skromna ekipica koja ti vecito nesto pomaze ovde,mada u sustini pojma nema o cemu se prica....isto je bilo sa Demom,Auralexom i svim ostalima koji su se zanimali za akustiku i primecuju gomilu propusta u onome sto pricas i radis.Sve su to lakrdijasi?????? Kada vec ocenjujes moje znanje,onda izvini,moram i ja tvoje...a ono je takozvano,klasicno trgovacko,izvini na ustaljenom izrazu,ali... ti bi napolju lako dobio posao da rasprodas neke difuzore i apsorbere,imas tu spiku,ali koliko znam iako si se trudio,niko te tamo nikada nije angazovao da nesto i napravis...sledece sto ces da radis je pretpostavljam otvaranje akusticke skole????....to mi je logican nastavak tvoje price...kada si vec poceo i da procenjujes sta ostali znaju i ne znaju....a uostalom,ima i od skolstva neke pare da se uzme

Quote:
Ponovo bih te zamolio da ne spamujes forum ovakvim postovima jer, kao sto sam vec rekao ranije, svi vec znamo da se tebi ne svidja OSB (ni kamena vuna ti se ne svidja)... dobro, shvatili smo sve to, nemoj vise da nas smaras sa tim...

Unapred zahvalan.
Opet pricas u mnozini???...ja bih tebi bio zahvalan kada bi konacno pokazao kakve ti to akusticarske kvalifikacije imas....ako su u pitanju radovi,onda se bojim da nisu bas na ceni...spisku kamene vune i osb-a koji mi se ne svidjaju slobodno dodaj i par tvojih studija sa kojima sam upoznat.Daleko je to od necega sto se naplacuje...Dema je dzaba savetujuci ljude telefonskim putem dobijao mnogo bolje rezultate...i nikada se ovde nije ponasao tako kao ti....mozes otici,cuti pa videti gde si u celoj toj prici.....ili poslati nekoga od "klijenata" cijem sluhu verujes, pa da ti prepricaju.Dotle je veoma ruzno a bojim se i nepristojno da necije pisanje nazivas spamovanjem.Pozzz

Last edited by quake2; 26-11-2012 at 10:37 PM.
quake2 is offline   Reply With Quote