View Single Post
Old 26-11-2012, 07:04 PM   #64
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Flexifuser i perforirani difuzor

Quote:
Originally Posted by quake2 View Post
Quote:
Originally Posted by boggy View Post
Eto to je razlog zasto savetujem OSB.
Ako covek nema para za parket, a posetioci Rumskog najcesce nemaju para, onda nema druge alternative sa velikom kolicinom kakvog takvog drveta osim OSB. Moguce alternative za jeftiniji pod od parketa je laminat i itison. Stvarno mi je ponekad zao sta ljudi urade od sobe u kojoj ce se snimati i slusati muzika, kada postave laminat po preporuci lokalnog majstora, pogotovo kad stavi tanki sloj stiropora, da bude "toplije", pa se pod jos ugiba i vibrira... katastrofa.

U tom smislu OSB nema alternativu, s obzirom na cenu od oko 3EUR/m2 bez montaze... a za taj novac se tesko moze napraviti ikakav novi pod.
Jel neko ovde preporucivao laminat???....ili neki JEFTINI parket??? ne znam ni da postoji takav???...znam samo za onaj sto ga celi svet stavlja u studije i nije ni nalik ovom sto ga je Vasin deda postavljao ili sto ga ti najcesce preporucujes.Ovaj na slici npm....
Ponovicu... ljudi kojima preporucujeem OSB nemaju para za parket... a i gore sam ti podebljao... ako nisi video

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote