View Single Post
Old 26-11-2012, 04:01 PM   #50
beboplu
Member

Default Re: Flexifuser i perforirani difuzor

Hvala Boogy.

Quake2 , nije stvar koliko sam imao za pod no eto i sam si rekao da slusam svojim usima pa ja ti i kazem da je po meni i mojim usima akustika se popravila od kad je osb umjesto plocica.

Ja sam u zadnje vrijeme vidio cak i u dosta stanova osb na podu ( u raznim varijantama) i nije neugodan za hodanje a ni za oko, naprotiv meni je osobno ugodnije hodati po osb-u nego po plocicama.

E sad zasto 3 ruke laka a ne 582 ruke laka ja ne bih znao odgovoriti ali stari majstori ce sigurno znati reci. Ono sto ja znam je razlika izmedju laka na vodenoj i nitro bazi. Znam kako se koji ponasa i trajanje jer sam radio i sjednim i s drugim.

Hehe e da i jos jedna bitna stvar ako pricamo o ukusima i osb-u. Dosta ljudi e do sada vidjelo osb na podu u studiju i svima se iznimno svidja tekstura i kako to izgleda tako da ocito eto ukusi su razliciti i o njima ne treba raspravljati puno

Pitanja necu stici danas postaviti jer mi je iskrsnulo hitno snimanje tak da idem sad na snimanje a sutra pitanja krecu ...pripremite se
beboplu is offline   Reply With Quote