View Single Post
Old 26-11-2012, 08:34 AM   #4
beboplu
Member

Default Re: Flexifuser i perforirani difuzor

Hehe Quake2 ma ne mislim ja da meni bilo tko ovdje zeli nesto lose kao sto sam vec jednom davno rekao. Moj pristup je da poslusam svaki savjet a onda razmislim o njemu i na kraju sam odlucim sto cu i kako.

Da bilo je ljudi koji su mi rekli da je osb mekan i "ruzan" za hodanje no ne bih se slozio u potpunosti s tim tvrdnjama jer mekoca se rijesi i sad dok i nije lakiran nije nista neugodan za hodanje.
Zasto lakirati 3 ruke? pa ja na neke stvari gledam jako jednostavno.
Mislim da "stari" majstori nisu bili bas tako blesavi i postojao je razlog zasto se stavljaju 3 ruke laka sto sam se i uvjerio kad sam radio gazista za cijelu kucu tako da za neke stvari cu ipak ici na ono kako su to po meni radili stari majstori. Nisam pobornik onoga da je samo ono sto danas postji dobro treba se okrenuti proslosti da bi mozda bilo mi bolje u buducnosti ajmo to tako reci.

Parket o kojem pricas znam sto je i kakav je jer sam gledao takav u prodavaonici.

Akusticari mi nisu pricali neke price nego iskustva dobivena mjernjima njima znanima.

Moj pristup se i bazira najvise na koristenju vlastitih usiju i slusanju tako da za to se ne moras brinuti.

( ?to se tice ?perploce pricao sam s par tvornica parketa koji su rekli da oni danas u te montazne parkete na neku foru inkorporiraju u procesu i sperplocu) nemoj me sad pitati kako i kojim procesom jer to ne znam jer i ovo je podatak koji mi nisu trebali reci.

No nema veze sve u svemu ono sto ja imam sad je polazisna tocka koja je za sad takva kakva je i od nje krecem.

A ono sto sam ja mjerio osim sto sam slusao usima razliku prije i poslije je to da sam vidio da stavljanjem osb-a da su se neke frekvencije "sredile" koje su bile problematicne prije dok su bile samo plocice.

I da jos jedna stvar te plocice niti su bile u dobrom stanju niti nesto posebno reprezentativne da ostanu na podu za gledanje i hodanje.
beboplu is offline   Reply With Quote