Quote:
Originally Posted by MUzzY
Gde si video da kazu da kad se upali crveni LED krece "magija"?
Pa prvi put kad se upalio cuo sam krcanje i nikad mi vise nije palo na pamet da to dozvolim da se desi i sasvim lepo radi.
Takodje se zaista jasno cuje da svaki ot CLA plugova ima neku svoju boju (bez "analog" shum opcije, naravno).
Poenta je samo da li ti se to dopada i da li ti sluzi. Sve ostale price su besmislene.
Mnogi, recimo, NLS okarakterisu kao glupost a onda kad ih pitam kako ga koristis kazu pa stavim nls kanal i eto, nema razlike...
|
Govorili su to za crveno kad se pojavila njihova SSL emulacija. Pokazacu ti, samo da iskopam youtube link, pa su odustali od tog marketinga kad su ih ljudi provalili
EDIT: Izvolte
http://www.youtube.com/watch?feature...X2C5lB4#t=117s
odvesce te konkretno kad njihov prezenter prica o tome, mada odgledaj ceo klip, koliko tu gomilu gluposti ima... Jedino sto je istina je da ako iskljucis analog ostaje sve isto samo nestaje shum... A evo sta kazu oni za analogue dugme u svojim manual-ima:
"Analog Switch ........ The harmonic distortion and
noise of the original device help shape V-Comp’s color and personality. If
you want to defeat these characteristics, turn the switch to the OFF position...."
Zapravo svuda gde imaju analogue tvrde da to imitira i harmonic distortion i noise, sto je samo parcijalno istina
A sto se ovoga tice
Quote:
Originally Posted by Everbeatz
ne bi se cudio da je gomila Waves kompresora u stvari isti algoritam drugacije 'obucen'
|
Ja verujem da jeste, malo modifikovan algoritam sa neznatno drugacijim spectrum response-om od plugin-a do plugin-a.