View Single Post
Old 24-11-2012, 01:22 PM   #7
awacs
VIP Member

awacs's Avatar

Default Re: Line Out - CYNICISM

Quote:
Originally Posted by Everbeatz View Post
Ne znam, iako se time bavim licno, primecujem da vise ne slusamo muziku normalno

Ne zamerite...
?to bih ti zamerao kad si u pravu? Al jebiga, da smo normalni ne bismo ni kuckali ovde

Ja ne mogu da ubedim svoju ?enu da ode kod autoelektričara da joj pove?e zvučnike kako treba, po?to ih je limar posle krpljenja i farbanja auta povezao "nekako" (a zadnji desni nije uop?te povezao ). Meni se glava okreće ko u "Isterivaču đavola" kad uđem u auto, a njoj sve kul... E, to je normalna osoba, a ja sam duplo nenormalan po?to niti imam vozačku dozvolu niti umem da vozim

E, da probam da budem normalan: i pored toga ?to miks smatram čudnim ipak mi je jutros u glavi zujalo "cynicism, cynicism make(s) me blind" (ako sam uop?te dobro razumeo ), a to nije bilo poslednje ?to sam sinoć čuo. Dakle, nije lo?e!

Sad, to ?to ka?e Znak, taj engleski... pečalba, ?ta će?, mora se Uostalom (kao ?to sam jednom davno ovde rekao) - ko je kriv anglofoncima ?to su re?ili da izvr?e jezičko porobljavanje cele planete. Sad nek kusaju ?ta su zapr?ili

Meni vi?e smeta to ?to pevanje deluje kao "htela bih ovako da pevam", a ne "ovako ja pevam". Nisam ba? objasnio, ali mo?da neko i razume...

Ali ceo fazon je skroz OK i čuje se trud. I ne bih promenio stanicu ili sti?ao radio kad naiđe ne?to od ovoga, a to inače često radim

Pozdrav,

Vasa