Quote:
Originally Posted by zoivanmo
znaš šta mi se dešava...kartica mi se sruši...kako...naprimjer imam frižider par metara od nje...ponekad, ponavljam , ponekad mi se sruši kad se u fridžu upali ili ugasi termostat... onda tako?er,ponekad, ne uvijek, mi se sruši kad upalim poja?alo...lampaš Fender HotRod... imam tako?er ventilator za izbacivanje dima koji je prije isto znao u?estvovat u rušenju, al u zadnje vrijeme ne... mislio sam da je što su na istoj fazi i sl. pa sam za kompjutor doveo posebno elektroinstalacije, direktno sa automatskih osigura?a...again... stvarno mi nejasno, da li nešto u njoj ima neki k*** da joj onemogu?ava normalan rad ili jednostavno je spir?ena... ???
|
probaj kao sto je kolega rekao sa napajanjem od m-audia
samo da se nadovezem-
problem ti je u napajanju kompa ili firewire izlazu.sad neznam dal koristis integriranu ili pci-pci(e) firewire karticu.
fora je da firewire izlaz nedaje dovoljnu amperazu za tu tvoju karticu.
100% ces rijesit problem zamjenom napajanja kompa.ili firewire karte.(zamijeni oboje)
ljudi inace grijese (napajanje je naj bitniji faktor za stabilno racunalo,i za njega treba odvoiti najmanje 100e pogotovo ako se radi o audio produkciji.
potrebno je Gold Certified napajanje. jeftino napajanje lose ili uopce ne filtrira smetnje iz mreze i napon mu konstantno varira i to je lose......
a mozes probat i sa ups-om..