Thread: Armin van Buren
View Single Post
Old 18-11-2012, 07:54 PM   #27
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: Armin van Buren

Quote:
Originally Posted by mikron View Post
To je kao kad bi ljudi koji prate Grand rekli da samo narodnjaci postoje. Aaajde molim te.

Da te vidim da uradis postenu Foo Fighters produkciju ITB
Ima i to rade ljudi (koji znaju) ..ja ne znam..nije moja muzika.
Sve moze, kad znas...
drugo - procitaj moj post opet..rekao sam 90% muzike - u ovih 10% spada "ziva" muzika.. ok?

a evo, procitah i sve izmedju...opet prezvakavanje ITB / OTB...moze - nemoze... KOGA ZABOLE K***A za TO?? Ako tebi radi tako - navali brate, kidaj, cepaj, miksaj, izdaj muziku, obori svet na noge sa OTB i Rhodesom ili cime vec..??

Kad predjes puno kilometara u muzici i pravoj industriji..skapiraces da je dobar pevac ili svirac i (NAJVAZNIJE) P E S M A - vaznija od svega.

Nemogu da se smaram i slusam / citam opet ovakve diskusije///

Sto se tice "mog Skrillex-a' (??) nikad nije bila ideja da se uradi sound-a-like !!
Ideja je bila da se uradi remiks pesme u dubstep fazonu, inspirisano njegovim zvukom... Niti mi je taj sound (tad) bio poznat, niti sam uopste u tom fazonu, itd..probao sam da vidim koliko brzo tako nesto moze da se dobije...i ispalo je sasvim OK, ja mislim. Pogotovo sto sam 90% vremena radio na sluskama...
(da me nebi ubili komsije!!)

I na kraju ..daj postavi nesto..bilo sta da vidimo malo kako ti to miksas..? eh?

PS2 -
DaBear is offline   Reply With Quote