Thread: Armin van Buren
View Single Post
Old 18-11-2012, 07:21 PM   #16
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Default Re: Armin van Buren

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Sve tako, ali ja uvek moram malo da dosolim (a mo?da i presolim):

Nije va?no da li je hardver ili softver, va?no je da postoje uslovi u kojima se čuje ikakva razlika između +0,5dB i +4,0dB na bilo kojoj čujnoj frekvenciji.

Kad bismo svi bili po?teni prema sebi samima verovatno bismo priznali svima ostalima da gomilu stvari ne čujemo nego verujemo onome ?to pi?e na ekranu, pa malo verujemo hardveru ili softveru sa lepim potpisom, pa onda sve gurnemo kroz neki Ultra?abanajzer da to sve "zazvuči kako treba i zasvira zajedno"... bar ja to tako radim u poslednje vreme... Kao i svi ostali, uostalom...

Pozdrav,

Vasa
Meni je dobar onaj Tchad Blake citat - "If I have to A/B more than two times to hear the difference, I loose interest in that difference"

Quote:
Originally Posted by mikron View Post
To je kao kad bi ljudi koji prate Grand rekli da samo narodnjaci postoje. Aaajde molim te.

Da te vidim da uradis postenu Foo Fighters produkciju ITB
Produkciju? Ili mix?
Analog i digital su toliko povezani ovih dana da je krajnje dogmatski posmatrati ih odvojeno u VS smislu.
Inace, poenta zadnjeg Foo albuma nije u tome da 'analog rulez', nego da se pokaze da je moguce odraditi ne-genericki rock album u smislu svirke
Everbeatz is offline   Reply With Quote