Quote:
Originally Posted by awacs
.............
Sad sam baš pretresao Gearslutz. Koliko kapiram, tamo ne da nema odvojenih sekcija za pojedinačne DAW softvere, nego nema ni odvojenih sekcija za audio hardver i softver. Sve spada pod Music Computers. Samo imaju podforume za trenutno aktuelnu verziju PT i najavljene verzije Seinberga.
Ne kažem da je GS ustavni zakon pa da svi treba tako da rade, samo mi to sa otvaranjem silnih podsekcija liči na ovdašnje osnivanje državnih agencija za sve i svašta, čisto da bi se namirila forma koja baš i nema mnogo smisla.
........
|
GS je simbol uspesnog foruma za muzicku produkciju, mislim, uspesnog za vlasnike....
... tako da, hm, vlasnicima NE odgovara da se forum sredi, nego im upravo haos odgovara, jer ljudi moraju ponovo da pitaju, i novi (povrsni) posetioci ce to da prihvate kao "new content" iako je ponovljeno mnogo puta, te je osipanje clanstva mnogo manje izrazeno. A novim clanovima je najvaznije da imaju ideju da ce na tom forumu dobiti instant odgovor,,..... sto je dovoljno za posetu i "banner impression". Na taj nacin jedino gube ozbiljne clanove, jer ih takav haos smara, ali .... ako se bolje razmisli, forumi koji prodaju bannere i ne mogu biti uspesni ako samo iskusni i ozbiljni tipovi posecuju forum.... slaba su oni potrosacka grupa za obicne bannere.... a i ozbiljna oprema se tesko prodaje "na banner"
PSW, PRW i ostali "hi-end" forumi gde je najpre, zabranjeno biti "anoniman", "pate" od male posecenosti i desava se da prodju nedelje da neko na akustici postavi ikakvo pitanje,... iako je ekipa veoma strucna i vrlo predusretljiva... izgleda da je osecaj "anonimnosti" veliki pokretac pisanih aktivnosti clanova, jer imaju osecaj da ih na forumu "niko ne zna licno".... pa mogu da lupaju sta god hoce.