Re: Podsekcije za PT. Cubendo, Ableton ...
Iako generalno nisam protiv podsekcija na forumu kako je predlozeno, mislim da to nije dobra ideja zbog toga sto neko na prvom mestu nece procitati manual koji ide uz svaki softver. Znaci da ce zbog (uglavnom) necije lenjosti da malo izdvoji vremena studirajuci vec pregrst podataka koji su dati na netu, plus oficijelni sajtovi DAWova, odma postavljati pitanja ovde, a za to vec postoji sekcija 'audio software'.
Ni na GS mi nije jasno zasto postavljaju teme vezano za Cubase, FL, Sonar, PT, itd., pa cak i hardver kad imaju oficijelne predstavnike, forume i kontakt sa njima 'iz prve ruke'. Npr. "Cubase constantly crashes, Elysia Mpressor - no signal", itd. Jbga, kontaktiraj predstavnike, bas u danasnje vreme mozes. i onda mu se javi lik iz Steinberga, Elysie, itd i kaze mu da im posalje mail.
Ako neko ima vremena za odgovaranje u podsekcijama foruma koji ce biti formiran, nemam nista protiv, i sam cu uzeti udela u tome...jedino sto me nervira je ta lenjost da se posveti vreme izucavajuci osnove, pdf manual i odma postavljanje threada, a odgovor vec ima kod sebe u samoj dokumentaciji.
Poz
|