Postujem to sto neko smatra za sebe da je prevazisao tutorijale, licno mislim da i dalje mogu da iskopam neki koji ce mi pokazati nesto sto nisam znao ili drugaciji brzi nacin na koji postici.
Ali sustina moje prica o tutorijalima i podsekciji jeste da se forum ne vrti samo oko nas samih i da ovde i dalje ima i bice pocetnika koji su zeljni da saznaju pa bi samim ti gestom skratili svima vreme i izbegli bi dobar deo pitanja na temu a kako? a zasto?
U svakom slucaju je lakse i preglednije naci post koji se tice PT ( ili bilo koji drugi DAW) nego kopati i pokusavati sa search. Osim toga, to sto vecina nas koristi Steinberg nije opravdanje da ne napravimo podsekcije za druge popularne DAW.
Iskreno mislim da tek kad se bude rasclanilo imacemo uvid u pravo stanje, a opet cenim da se se tom podelom podstaci ljudi da postuju vise u te podsekcije.
I na kraju to sto rece Arthur, zasto ne bismo bili malo moderni ( fancy

) po ugledu na vece forume? OVo je najveci forum u regiji i najstariji i bio bi red da se dalje razvija..... na kraju svega ne moramo da kupimo komsijsku njivu da bi prosirili forum vec samo malo kliktanja mishem zar ne ?