Quote:
Originally Posted by TVirus
pogresno sam napisao coveku ime(soundblaster umesto masterblaster..sory.)to je kao kad bi mene neko nazvao trojanac ili jefo..he
|
Nou hard filings
Quote:
Originally Posted by TVirus
...soundblaster imam slican problem sa hipersonicom,resavam ga tako sto moram da pocnem stvar iz nuenda da radim(jedino nuendo 3 moze da mi omoguci da on normalno radi..jbg mogli su ga vec ubaciti u cubase 7,barem prvu verziju..
|
ma otvarao sam stare projekte da finisiram neke instrumentale, i jedno 10-15 sa hipersonikom nece da otvara... a radilo je do skoro sve, ne izbacuje nikakav error report, samo pobeli ceo ekran i onda se samo iskljuci, nije do kompa, rama, cim krene hipersonik da ucitava - trt! od tog prvog krasa nije hteo hipersonik ni standalone, pa sam reinstalirao ne znam koliko verzija i opet nece... verovatno je u nekom registru ostao neki dll, pa cim krene odma kresuje... ja mogu da ga zaobidjem i samo midi da ostane, ali dzabe kad ne znam ni koji instrument tu treba da dodje, negde imam samo melodiju verovatno u trenutku inspiracije cisto da zabelezim i sad recimo mi ostane samo ritam i neka midi traka za koju ne znam sta predstavlja... greota da bacam... listam forume pa videcemo... pozdrav