View Single Post
Old 14-11-2012, 04:24 PM   #50
quake2
Banned

Default Re: Jos jedna diskusija o materijalima za apsorpciju

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
e boze svasta... ja onako sa strane posmatram i komentarisem - ne obracam se nikome licno..onako samo "dobacujem" samo sto se zna ko dobacuje,,he he.. Nisam komentarisao na tvoj thread o izradi studija...svako radi kako mu je srcu drago.
Dobro,dobro...de....ne ljutim se ja na tebe...mi smo stari drugari

Quote:
A sto ti je toliko bitno u zivotu da li je vuna stetna ili nije ?? Ako ti znas - dobro je!
Pa to je tako najpametnije,znam ja to....nego ne moze covek uvek da radi samo pametne stvari....malo emocije,malo ovo,ono...iskreno mi je zao svih momaka koji ce da se smeste u gomile kamene vune i tu da provode dane i dane...al ajd....sta ja tu mogu....upozoravao sam mozda i vise nego sto ce to pojedincima biti umesno....svako ce svejedno na kraju da se odluci kamo mu drago.

Quote:
A by the way ,,NIKO ne prica o tonama dima od tone cigareta koje se popuse u tim malim studijima koji niti imaju ventilaciju ni prozore...to je pravi otrov koji je non stop prisutan u telu i u plucima..gde god odes SVI puse...pa i onaj koji nepusi..nadise se dima.. koliko ima ljudi koji dobiju rak pluca a nikad nisu pusili.. milsim besmislene price..vuna, kamen, MDF... -
Tek na temu studija bez prozora i po podrumima bih imao stosta da pisem...nego....dosta je za sada sto se mene tice.....bice vec prilike..Kod mene je zabranjeno pusenje u reziji i sobama za snimanje....samo relax room....a ja sam batalio cigarete posle 15 godina trovanja....sve to lagano treba sklanjati od sebe....najlakse je "tesiti se" kako je sve danas stetno.

Quote:
hocu samo da kazem da batalite neproduktivne diskusije..jer je SVE oko nas stetno na neki nacin...
Za bilo kakvu diskusiju je uvek potrebno dvoje,znas ti to dobro....pozzzz
quake2 is offline   Reply With Quote