Quote:
Originally Posted by DaBear
e boze svasta... ja onako sa strane posmatram i komentarisem - ne obracam se nikome licno..onako samo "dobacujem" samo sto se zna ko dobacuje,,he he.. Nisam komentarisao na tvoj thread o izradi studija...svako radi kako mu je srcu drago.
|
Dobro,dobro...de

....ne ljutim se ja na tebe...mi smo stari drugari
Quote:
A sto ti je toliko bitno u zivotu da li je vuna stetna ili nije ?? Ako ti znas - dobro je!
|
Pa to je tako najpametnije,znam ja to

....nego ne moze covek uvek da radi samo pametne stvari....malo emocije,malo ovo,ono...iskreno mi je zao svih momaka koji ce da se smeste u gomile kamene vune i tu da provode dane i dane...al ajd....sta ja tu mogu....upozoravao sam mozda i vise nego sto ce to pojedincima biti umesno....svako ce svejedno na kraju da se odluci kamo mu drago

.
Quote:
A by the way ,,NIKO ne prica o tonama dima od tone cigareta koje se popuse u tim malim studijima koji niti imaju ventilaciju ni prozore...to je pravi otrov koji je non stop prisutan u telu i u plucima..gde god odes SVI puse...pa i onaj koji nepusi..nadise se dima.. koliko ima ljudi koji dobiju rak pluca a nikad nisu pusili.. milsim besmislene price..vuna, kamen, MDF... -
|
Tek na temu studija bez prozora i po podrumima bih imao stosta da pisem...nego....dosta je za sada sto se mene tice

.....bice vec prilike

..Kod mene je zabranjeno pusenje u reziji i sobama za snimanje....samo relax room....a ja sam batalio cigarete posle 15 godina trovanja....sve to lagano treba sklanjati od sebe....najlakse je "tesiti se" kako je sve danas stetno.
Quote:
hocu samo da kazem da batalite neproduktivne diskusije..jer je SVE oko nas stetno na neki nacin...
|
Za bilo kakvu diskusiju je uvek potrebno dvoje,znas ti to dobro

....pozzzz