Quote:
Originally Posted by loscolorados
neshva?am za?to pati? od toga da se prati strane stvari i da se kopira ostale, di je tu inovativnost, ako kopira? bitove od nekih engleza i amera i jo? to radi? prelo?e. po mom mi?ljenju ove pjesme su smije?ne, pogotovo te na engleskom. pa koji je to k...? ovaj isto repa preko nekog hard core riffa i cure ple?u u spotu, pa tragikomi?no jebote, brate pjevaj na na?em il nemoj bit na doma?ici, mislim zove se doma?ica. to je standardno razmi?ljanje ovdje, prekopiraj neko komercijalno sme?e i nemoj slu?ajno probat ne?ta svoje isfurat.
|
Pa ja to ne gledam kao da "patim" sto pratim.???

Ako je neko producent u komercijalnoj muzici, i koji radi sa record labels-ima, materijal koji se posle vrti na radiju i TV...onda taj producent MORA da prati sta drugi ljudi po svetu rade. Ako si mnogo na levo i razlicit...ta muzika ce jako tesko naci slusaoce..a labels treba slusaoce da bi slusali i kupovali muziku...i tu postoje neki zakoni..donekle..
A ako radis za sebe - nemoras nista da slusas!!
U tvom cudjenju i pitanju je i odgovor zasto nema nasih aktova/bendova po Evropi i svetu - jer su jos uvek nekoliko svetlosnih godina iza...(tj.."nisu se prodali" ko sto bi rekli kod nas...
A za "domacicu" nisam rekao da je KOMA, samo da se polako pocelo razmisljati u pravom smeru..
(koji je taj sto repa? na koga mislis?)