Quote:
Originally Posted by senadinfaze
Nikakvu uredjivacku politiku ne vodim.
|
Quote:
Tebe izgleda ko pobije argumentima postaje uredjivac.
|
..."argumenti" su ti vrhunski...ko i oni apsorbeni sto si ih samo sa jedne strane zastitio platnom...
Quote:
Neargumentovana ti je rasprava, tako da nebi zelio gubiti vrijeme na tako nesto.
|
...sta si se bre odmah za mene uhvatio cim si stigao....imas tu i nekih drugih tema i clanova...nego,kada bas hoces sa mnom da diskutujes,sad cu ja da se prebacim na tu tamo "tvoju" temu,da vidim sta si ti to tamo gradio sem tih apsorbera, pa si sad dosao da nam objasnis neke stvari...
Quote:
Gluh ostajes na nesto sto ti ne pase, a ni za ovo sto mislis da ti pase, tanki su ti odgovori.
|
To si vec napravio "statistiku" o meni...
Quote:
Nisi ni rekao gdje se moze procitati tvoje ime, a imas 1000 i kusur postova, a mene upucujes da to uradim sa nekih 10.
|
Mislio sam da ces ti kao covek koji vesto barata argumentima,cinjenicama....statistikama naravno

....uspeti da skontas da sam se davno predstavio na temi za koju sam ti dao link.I nemam 1000 postova,vec oko 2300....vidis kako se covek lako prevari i misli da prica "argumentovano" a stvari ne stoje uvek onako kako ih vi statisticari vidite

.
Quote:
U zdravlje...to bi bilo to od mene 
|
Polako samo....ziv bio i dobro dosao na rumski...kad si vec od svi,bas ovaj forum izabrao.