Quote:
Originally Posted by quake2
Znaci nije u redu da ovde pisem o svojim losim iskustvima sa kamenom vunom.....i trebalo bi to da ne radim jer ti to tako mislis da je u redu?...Vidi,posto nemam mnogo vremena ovih dana, reci cu ti ukratko i necu dalje sa tobom gubiti vreme...posto si na ovaj forum dosao juce,bilo bi lepo da ne izigravas administraciju i moderaciju odmah u startu, i razmisljas o onome sto ces ti da napises i kako ces drugima da se obratis....a ne da odmah ti budes taj koji ce da "filtrira" forum i upucuje druge sta da pisu a sta ne...imamo ovde takvih dusebriznika i previse.
Komplikovano mi je o tome da pisem i mislim da ovo nije pravo mesto...a svakako nikoga ne upozoravam na potencijalne probleme tek tako.
Razmisljaj....  .
.....bravo statisticaru....briljantne misli
Uradio davno....
....super,bio si fin i ljubazan u tom "prvom" postu....sada vec vodis uredjivacku politiku....zaista brzo napredujes ovde  .
Samo ti diskutuj... 
|
Nikakvu uredjivacku politiku ne vodim. Tebe izgleda ko pobije argumentima postaje uredjivac. Neargumentovana ti je rasprava, tako da nebi zelio gubiti vrijeme na tako nesto.
Gluh ostajes na nesto sto ti ne pase, a ni za ovo sto mislis da ti pase, tanki su ti odgovori.
Nisi ni rekao gdje se moze procitati tvoje ime, a imas 1000 i kusur postova, a mene upucujes da to uradim sa nekih 10.
U zdravlje...to bi bilo to od mene