Re: Jos jedna diskusija o materijalima za apsorpciju
e boze svasta... ja onako sa strane posmatram i komentarisem - ne obracam se nikome licno..onako samo "dobacujem" samo sto se zna ko dobacuje,,he he.. Nisam komentarisao na tvoj thread o izradi studija...svako radi kako mu je srcu drago.
A sto ti je toliko bitno u zivotu da li je vuna stetna ili nije ?? Ako ti znas - dobro je!
A by the way ,,NIKO ne prica o tonama dima od tone cigareta koje se popuse u tim malim studijima koji niti imaju ventilaciju ni prozore...to je pravi otrov koji je non stop prisutan u telu i u plucima..gde god odes SVI puse...pa i onaj koji nepusi..nadise se dima.. koliko ima ljudi koji dobiju rak pluca a nikad nisu pusili.. milsim besmislene price..vuna, kamen, MDF... -
MDF - ima i tu otrova, pogotovo oni koji sadrze mnogo lepka..(ovde ih obelezavaju, te table su inace, jeftinije mnogo !!)
MDF nije dobar da se udise..pa opet , znam gomilu stolara kojima je to sastavni deo "dijete" - pojedu po 100 grama na dan...
A farbe i lakovi.. a izduvni gasovi iz kola..??? Kod nas filteri nisu obavezni (kad sam zadnji put pitao..ako nisu promenili)..zatrujes se dok prosetas gradom..itd itd... a mobilni telefoni sa njohovim zracenjem? itd itd..
hocu samo da kazem da batalite neproduktivne diskusije..jer je SVE oko nas stetno na neki nacin...
|