Quote:
Originally Posted by senadinfaze
.... nego hocu da kazem da ne siris informacije koje nisu tacne. Tvoje licno iskustvo je samo to, ali tvrditi svima ostalima da je to tako, pored podataka koji govore suprotno, nije u redu.
|
Znaci nije u redu da ovde pisem o svojim losim iskustvima sa kamenom vunom.....i trebalo bi to da ne radim jer ti to tako mislis da je u redu?...Vidi,posto nemam mnogo vremena ovih dana, reci cu ti ukratko i necu dalje sa tobom gubiti vreme...posto si na ovaj forum dosao juce,bilo bi lepo da ne izigravas administraciju i moderaciju odmah u startu, i razmisljas o onome sto ces ti da napises i kako ces drugima da se obratis....a ne da odmah ti budes taj koji ce da "filtrira" forum i upucuje druge sta da pisu a sta ne...imamo ovde takvih dusebriznika i previse.
Quote:
U ostalom, ako nije previse privatno pitanje, jesi imao nekih zdravstvenih poteskoca od neke izolacije? Milsim..ozbiljno te pitam?
|
Komplikovano mi je o tome da pisem i mislim da ovo nije pravo mesto...a svakako nikoga ne upozoravam na potencijalne probleme tek tako.
Quote:
stvarno nemam pojma kakve veze GM hrana ima sa izolacijom.
ili su boggy, ethan winer, NLP i njima slicni sto se bave tim komercijalno, narucili te podatke od te institucije??
|
Razmisljaj....

.
Quote:
Ti procjenjujes a ja iznosim cinjenice, potkrijepljene podacima..Znas na podacima se mnogo toga zasniva..NA podacima se svijet vrti. Nista se danas ne radi bez podataka i statistike.
|
.....bravo statisticaru....briljantne misli
Quote:
E vidis, to si prvo trebao da uradis. Prije nego sto si poceo da kontriras i uzrujavas se.
|
Uradio davno....
Quote:
Sto se tice imena, zavirio sam i u taj thread, ne vidjeh da iko pise imena i prezimena. A pored toga, u svom prvom postu ovdje sam srdacno pozdravio ljude i rekao da je super forum, ime mi je dio nika itd...
|
....super,bio si fin i ljubazan u tom "prvom" postu....sada vec vodis uredjivacku politiku....zaista brzo napredujes ovde

.
Quote:
P.S. Nemoj se ljutiti, ja se ne ljutim..samo diskutujem 
|
Samo ti diskutuj...