Quote:
Hoces da mi kazes....veruj njima a ne svojim ocima?...hvala ti na pomoci...
|
Ne necu to da kazem, nego hocu da kazem da ne siris informacije koje nisu tacne. Tvoje licno iskustvo je samo to, ali tvrditi svima ostalima da je to tako, pored podataka koji govore suprotno, nije u redu.
U ostalom, ako nije previse privatno pitanje, jesi imao nekih zdravstvenih poteskoca od neke izolacije? Milsim..ozbiljno te pitam?
Quote:
Koliko sam video,na ovaj forum se ljudi pozivaju da razmenjuju ISKUSTVA a ne da prepisuju necije pisanije ko zna od koga naruceno i u koju svrhu radjeno...Otidji na Monsantovu stranicu pa ces videti koliko "strucnih" analiza imas o hranljivosti genetski modifikovane hrane....
|
stvarno nemam pojma kakve veze GM hrana ima sa izolacijom.
ili su boggy, ethan winer, NLP i njima slicni sto se bave tim komercijalno, narucili te podatke od te institucije??
Quote:
Ako sebi dozvoljavas da procenjujes sta je stetno....dozvoli i drugima...tebi je MDF,meni vuna
|
Ti procjenjujes a ja iznosim cinjenice, potkrijepljene podacima..Znas na podacima se mnogo toga zasniva..NA podacima se svijet vrti. Nista se danas ne radi bez podataka i statistike.
....
Quote:
zato se ne uzrujavaj previse
|

'Ladan ko spricer drug
Quote:
....Nego,da ti pozelim dobrodoslicu na forum i predlozim ti da se ovde http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=10853
predstavis clanovima kao sto je i vecina nas uradila.....lepo je u svakoj diskusiji znati sa kim se prica a takodje stati imenom i prezimenom iza svojih reci..Pozzzz
|
E vidis, to si prvo trebao da uradis. Prije nego sto si poceo da kontriras i uzrujavas se.
Sto se tice imena, zavirio sam i u taj thread, ne vidjeh da iko pise imena i prezimena. A pored toga, u svom prvom postu ovdje sam srdacno pozdravio ljude i rekao da je super forum, ime mi je dio nika itd...
Isto tako sam clan forumaa po internetu gdje se ne mozes uopce registrirati bez pravog imena i prezimena (npr turtlerock mastering forum) i gdje odobrenje registracije traje po nekoliko dana, tako da se, vjeruj mi, nemam cega stidjeti i stojim cvrsto iza svojih rijeci. NA temi koju je Boggy htjeo da postavim o izradi studija je i ime studija, moje ime itd....
Jel' mi mozes reci gdje mogu naci tvoje ime da se "upoznamo"?
Sve najbolje..
P.S. Nemoj se ljutiti, ja se ne ljutim..samo diskutujem